Ciorba de peste
62Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
739.57 kcal
Proteină
99.01 g
Carbohidrați
6.29 g
grăsimi
32.64 g
Informatie per portie
Instructiuni
62 Minutes
Etapa 1
5 Min
Luam 5 bucati potrivite de peste, pe care le taiem in jumatati.
Etapa 2
5 Min
Curatam legumele, le taiem maruntel si incepem sa le adaugam pe rand in apa care fierbe (aproximativ 3l).
Etapa 3
30 Min
Rosiile vor fi adaugate abia dupa ce legumele au fiert timp de 30 de minute.
Etapa 4
15 Min
Dupa ce rosiile s-au inmuiat, adaugam o lingura de MAGGI Bors cu legume, apoi pestele pentru 15 minute.
Etapa 5
5 Min
La sfarsit batem cele doua oua pe care le turnam in ciorba, amestecand cu furculita deasupra pentru a se forma acei franjuri alb-galbui. In termeni culinari, acest procedeu se numeste "a drege ciorba".
Etapa 6
2 Min
Presaram leusteanul si patrunjelul tocat maruntel, acoperim cu un capac pentru a pastra aromele imbietoare si inchidem focul.
Comenteaza 0