Ciorba de perisoare
69Min
Intermediar
60 ml
Ulei de floarea soarelui
300 g
Ceapa
70 g
Morcov
200 g
Telina
260 g
Rosii
110 g
Ardei gras
300 g
Carne tocata de pui
150 g
Orez alb
1
Oua
1 felie
Paine
14 g
Pasta de tomate
200 ml
Smantana
1 legatura
Leustean
20 ml
Suc de lamaie
2 l
Apa plata
100 g
Pastarnac
.
Valoare nutritionala
grăsimi
15.4 g
Proteină
12.4 g
Carbohidrați
28.26 g
Energie
300.82 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
69 Minutes
Etapa 1
15 Min
Doua din cele trei cepe, morcovul, ardeiul gras si telina se taie cubulete si se pun la calit in ulei, intr-o oala.
Etapa 2
30 Min
Dupa ce s-au calit legumele, se adauga apa peste acestea si se lasa la fiert.
Etapa 3
15 Min
Intre timp, se fac perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul, oul, cea de-a treia ceapa tocata marunt, felia de paine inmuiata in apa si o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Legume. Compozitia se modeleaza apoi in forma de bilute de marimea unei nuci.
Etapa 4
5 Min
Cand apa incepe sa fiarba, se adauga perisoarele impreuna cu o lingurita de MAGGI Bors cu Legume, rosiile taiate cubulete si pasta de tomate.
Etapa 5
4 Min
La final, se adauga zeama de lamaie, leusteanul tocat marunt impreuna cu smantana amestecata cu un polonic de ciorba.
Comenteaza 0