Ciorba de ghebe
53Min
Intermediar
120 g
Ardei gras
240 g
Ceapa
1 legatura
Cimbru proaspat
25 g
1 legatura
Leustean
61 g
Morcov
50 g
Orez alb
364 g
Rosii
30 ml
Ulei de floarea soarelui
4 catei
Usturoi
500 g
Ciuperci
.
Valoare nutritionala
grăsimi
5.86 g
Proteină
5.04 g
Carbohidrați
18.78 g
Energie
149.09 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
53 Minutes
Etapa 1
7 Min
Curatam ghebele si le tocam.
Etapa 2
7 Min
Intr-o oala de 5l se pune uleiul, se adauga cele 2 cepe si usturoiul, toate taiate marunt. Se lasa pana prinde o culoare aurie.
Etapa 3
3 Min
Se adauga apoi cele doua rosii curatate de seminte si tocate, dar nu foarte marunt.
Etapa 4
10 Min
Se pune capacul si se lasa pe aragaz, cat timp se taie in cuburi mici ardeiul si morcovul. Acestea din urma se adauga la final.
Etapa 5
7 Min
Apa se adauga peste legume, iar cand clocoteste, se adauga si ghebele.
Etapa 6
2 Min
Cand sunt aproape fierte, se adauga orezul si MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 7
10 Min
Dupa 10 minute, se sfaramiteaza cubul de MAGGI Bors cu legume si crenguta de cimbru.
Etapa 8
7 Min
Se mai da un clocot, iar dupa ce se ia de pe foc, se pune leusteanul.
Comenteaza 0