Ciorba cu perisoare de peste
51Min
Intermediar
350 g
File crap
3 l
Apa
20 ml
Ulei de floarea soarelui
200 g
Ceapa
700 g
Cartofi
150 g
Morcov
400 g
Ardei gras
1
Ou
1 legatura
Marar
1 legatura
Patrunjel proaspat
5 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
5 g
Piper negru
5 g
Sare
50 g
Pasta de tomate
20 g
MAGGI Bors Legume
1 legatura
Leustean
.
Valoare nutritionala
Energie
264.62 kcal
Proteină
15.97 g
Carbohidrați
30.18 g
grăsimi
8.4 g
Informatie per portie
Instructiuni
51 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se pune apa la fiert impreuna cu uleiul.
Etapa 2
15 Min
Se toaca legumele si se pun la fiert.
Etapa 3
10 Min
Pentru a se prepara perisoarele, se da prin masina de tocat fileul de peste, apoi se adauga un ou, putin marar, patrunjel, MAGGI Secretul Gustului Legume si piper. Se adauga la ciorba.
Etapa 4
2 Min
Cand aproape au fiert legumele, se potrivesc dupa gust cu sare si se adauga pasta de tomate.
Etapa 5
1 Min
Dupa ce au fiert perisoarele, se adauga MAGGI Bors cu legume.
Etapa 6
3 Min
Se mai lasa pe foc inca zece minute si se adauga patrunjelul, leusteanul si mararul tocate marunt.
Comenteaza 0