Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
90 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
90 din 100
Excelent
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Supliment
adauga la masa
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
12g / 25%
Carbohidrați
22.6g / 46%
grăsimi
6.3g / 29%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Ciorba cu perisoare de peste

(0)
51Min
Intermediar

Ingrediente

-
8 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

350  g
File crap
3  l
Apa
20  ml
Ulei de floarea soarelui
200  g
Ceapa
700  g
Cartofi
150  g
Morcov
400  g
Ardei gras
1 
Ou
1  legatura
Marar
1  legatura
Patrunjel proaspat
5  g
Piper negru
50  g
Pasta de tomate
1  legatura
Leustean

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
198.46 kcal
Proteină
11.98 g
Carbohidrați
22.63 g
grăsimi
6.3 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

51 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se pune apa la fiert impreuna cu uleiul.
Etapa 2
15 Min
Se toaca legumele si se pun la fiert.
Etapa 3
10 Min
Pentru a se prepara perisoarele, se da prin masina de tocat fileul de peste, apoi se adauga un ou, putin marar, patrunjel, MAGGI Secretul Gustului Legume si piper. Se adauga la ciorba.
Etapa 4
2 Min
Cand aproape au fiert legumele, se potrivesc dupa gust cu sare si se adauga pasta de tomate.
Etapa 5
1 Min
Dupa ce au fiert perisoarele, se adauga MAGGI Bors cu legume.
Etapa 6
3 Min
Se mai lasa pe foc inca zece minute si se adauga patrunjelul, leusteanul si mararul tocate marunt.
Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 1 de 6

Se pune apa la fiert impreuna cu uleiul.

Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 2 de 6

Se toaca legumele si se pun la fiert.

Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 3 de 6

Pentru a se prepara perisoarele, se da prin masina de tocat fileul de peste, apoi se adauga un ou, putin marar, patrunjel, MAGGI Secretul Gustului Legume si piper. Se adauga la ciorba.

Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 4 de 6

Cand aproape au fiert legumele, se potrivesc dupa gust cu sare si se adauga pasta de tomate.

Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 5 de 6

Dupa ce au fiert perisoarele, se adauga MAGGI Bors cu legume.

Ciorba cu perisoare de peste

Etapa 6 de 6

Se mai lasa pe foc inca zece minute si se adauga patrunjelul, leusteanul si mararul tocate marunt.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele afișate în imagine.
Vă rugăm să completați câmpul captcha