Chiftelute de post
80Min
.
Valoare nutritionala
Energie
239.42 kcal
Proteină
5.99 g
Carbohidrați
24.92 g
grăsimi
13.4 g
Informatie per portie
Instructiuni
80 Minutes
Etapa 1
25 Min
Orezul se va fierbe separat, in putina apa sarata, 20 - 30 minute - pana cand orezul este foarte bine fiert si apa a scazut aproape complet. Se foloseste orez romanesc care se leaga la fiert deoarece astfel se va lega si compozitia fara ou.
Etapa 2
15 Min
Se pun la fiert cartofii.
Etapa 3
5 Min
Ceapa se caleste in ulei.
Etapa 4
5 Min
Se adauga ciupercile taiate, 1/2 lingurita MAGGI Secretul Gustului Legume si se lasa sa scada bine.
Etapa 5
10 Min
Se prepara un piure din cartofii pasati,la care se adauga ceapa si ciupercile calite, patrunjelul tocat, orezul fiert si 3 linguri de faina.
Etapa 6
5 Min
Se potriveste compozitia de sare si piper, se poate adauga si o lingura de boia dulce.
Etapa 7
15 Min
Din aceasta compozitie se formeaza cu mainile umezite chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Comenteaza 0