Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Chiftele din dovlecei

Chiftele din dovlecei

(0)
30Min
Intermediar
Cumpara acum

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Dovlecel
25  g
Ardei iute
70  g
Ceapa
2  catei
Usturoi
15  g
Curry
30  ml
Ulei de floarea soarelui
1  lingurita
Praf de copt
10  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
100  g
Faina de grau
10  g
Marar
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
202.36 kcal
Proteină
5.38 g
Carbohidrați
26.49 g
grăsimi
8.89 g
Informatie per portie

Instructiuni

30 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se curata dovleceii, se rad, se curata ardeiul iute de seminte si se taie marunt, se toaca ceapa marunt, la fel si usturoiul si impreuna cu mararul si uleiul se amesteca bine cu o lingurita de curry.
  • Etapa 2

    5 Min
    Se amesteca faina cu praful de copt, apoi se adauga restul compozitiei.
  • Etapa 3

    5 Min
    Se condimenteaza cu 2 lingurite MAGGI Secretul Gustului Legume si se amesteca foarte bine.
  • Etapa 4

    10 Min
    Se pudreaza palmele cu faina si se formeaza chiftelele pe care le prajim in ulei incins pana capata o crusta aurie.
Chiftele din dovlecei

Etapa 1 de 4

Se curata dovleceii, se rad, se curata ardeiul iute de seminte si se taie marunt, se toaca ceapa marunt, la fel si usturoiul si impreuna cu mararul si uleiul se amesteca bine cu o lingurita de curry.

Chiftele din dovlecei

Etapa 2 de 4

Se amesteca faina cu praful de copt, apoi se adauga restul compozitiei.

Chiftele din dovlecei

Etapa 3 de 4

Se condimenteaza cu 2 lingurite MAGGI Secretul Gustului Legume si se amesteca foarte bine.

Chiftele din dovlecei

Etapa 4 de 4

Se pudreaza palmele cu faina si se formeaza chiftelele pe care le prajim in ulei incins pana capata o crusta aurie.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
15 + 0 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • American
  • Garnitura
  • Gustare

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Aripioare de pui cu smantana

    Aripioare de pui cu smantana

    38 Min Intermediar
  • Chiftelute de pui cu orez

    Chiftelute de pui cu orez

    43 Min Intermediar
  • Cartofi taranesti la cuptor

    Cartofi taranesti la cuptor

    45 Min Uşor
  • Noodles in sos de curry si cocos

    Noodles in sos de curry si cocos

    99 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL