Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se soteaza in uleiul incins. Dupa ce se inmoaie ceapa si usturoiul, se ia tigaia de pe foc.
Etapa 2
5 Min
Se curata cartofii si se taie in sferturi sau cuburi mici.
Etapa 3
1 Min
Se ia o tava de cuptor incapatoare, se asaza cartofii inauntru impreuna cu ceapa si usturoiul calit si se amesteca bine.
Etapa 4
30 Min
Se presara boiaua, piperul si MAGGI Felul Doi Legume peste legume, se amesteca bine si se pune in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 30 minute.
Etapa 5
1 Min
Se opreste focul si se adauga deasupra rozmarinul usor tocat.
Etapa 1
de
5
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se soteaza in uleiul incins. Dupa ce se inmoaie ceapa si usturoiul, se ia tigaia de pe foc.
Etapa 2
de
5
Se curata cartofii si se taie in sferturi sau cuburi mici.
Etapa 3
de
5
Se ia o tava de cuptor incapatoare, se asaza cartofii inauntru impreuna cu ceapa si usturoiul calit si se amesteca bine.
Etapa 4
de
5
Se presara boiaua, piperul si MAGGI Felul Doi Legume peste legume, se amesteca bine si se pune in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 30 minute.
Etapa 5
de
5
Se opreste focul si se adauga deasupra rozmarinul usor tocat.
Reteta in format PDF
Distribuie către prieteni
Activați link-uri
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici