Carne tocata cu cartofi la cuptor
107Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
882.92 kcal
Proteină
38.29 g
Carbohidrați
39.52 g
grăsimi
63.05 g
Informatie per portie
Instructiuni
107 Minutes
Etapa 1
25 Min
Se fierb cartofii si se piseaza pana se obtine un piure.
Etapa 2
5 Min
Se amesteca piureul cu carne tocata, ceapa taiata marunt, mararul, MAGGI Felul Doi Legume, 2 oua, 30ml ulei de masline si 200g de branza topita.
Etapa 3
2 Min
Se unge o tava cu uleiul de masline ramas si se aseaza un strat de foietaj.
Etapa 4
10 Min
Peste foietaj, se pune amestecul de carne tocata si se repeta procedeul, pana se termina compozitia si foietajul.
Etapa 5
5 Min
Se bat restul oualor spuma impreuna cu branza topita ramasa si se toarna compozitia peste foietaj.
Etapa 6
60 Min
Se coace totul la cuptor, la foc mic, timp de aproximativ 1 ora.
Comenteaza 0