Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
70 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
70 din 100
Excelent
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Supliment
adauga la masa
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
24.2g / 25%
Carbohidrați
25.5g / 25%
grăsimi
22.7g / 50%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

(0)
107Min
Intermediar

Ingrediente

-
14 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 14 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

1  kg
Cartofi
1  kg
Carne tocata de porc
2  tije
Ceapa verde
1  legatura
Marar
4 
Oua
20  ml
Ulei de masline
250  g
Branza
400  g
Foietaj
1  legatura
Patrunjel proaspat

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
407.55 kcal
Proteină
24.24 g
Carbohidrați
25.47 g
grăsimi
22.71 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

107 Minutes
Etapa 1
25 Min
Se fierb cartofii si se piseaza pana se obtine un piure.
Etapa 2
5 Min
Se amesteca piureul cu carne tocata, ceapa taiata marunt, mararul, MAGGI Felul Doi Legume, 2 oua, 30ml ulei de masline si 200g de branza.
Etapa 3
2 Min
Se unge o tava cu uleiul de masline ramas si se aseaza un strat de foietaj.
Etapa 4
10 Min
Peste foietaj, se pune amestecul de carne tocata si se repeta procedeul, pana se termina compozitia si foietajul.
Etapa 5
5 Min
Se bat restul oualor spuma impreuna cu branza ramasa si se toarna compozitia peste foietaj.
Etapa 6
60 Min
Se coace totul la cuptor, la foc mic, timp de aproximativ 1 ora.
Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 1 de 6

Se fierb cartofii si se piseaza pana se obtine un piure.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 2 de 6

Se amesteca piureul cu carne tocata, ceapa taiata marunt, mararul, MAGGI Felul Doi Legume, 2 oua, 30ml ulei de masline si 200g de branza.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 3 de 6

Se unge o tava cu uleiul de masline ramas si se aseaza un strat de foietaj.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 4 de 6

Peste foietaj, se pune amestecul de carne tocata si se repeta procedeul, pana se termina compozitia si foietajul.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 5 de 6

Se bat restul oualor spuma impreuna cu branza ramasa si se toarna compozitia peste foietaj.

Carne tocata cu cartofi la cuptor

Etapa 6 de 6

Se coace totul la cuptor, la foc mic, timp de aproximativ 1 ora.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele afișate în imagine.
Vă rugăm să completați câmpul captcha