Budinca de cartofi cu ciuperci
70Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
759.9 kcal
Proteină
25.65 g
Carbohidrați
36.72 g
grăsimi
57.56 g
Informatie per portie
Instructiuni
70 Minutes
Etapa 1
20 Min
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii.
Etapa 2
10 Min
Se amesteca cele doua feluri de branza cu 60g unt, ouale batute bine, ciupercile taiate felii, smantana, faina si MAGGI Felul Doi Legume.
Etapa 3
10 Min
Intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, se asaza un strat de cartofi, un strat din amestecul de branza si ciuperci, pana se termina cartofii si amestecul, ultimul strat fiind de cartofi.
Etapa 4
30 Min
Se pun deasupra cubulete din restul de unt si se coace la cuptor 30 minute.
Comenteaza 0