Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita
48Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
194.26 kcal
Proteină
13.93 g
Carbohidrați
15.45 g
grăsimi
7.38 g
Informatie per portie
Instructiuni
48 Minutes
Etapa 1
5 Min
Morcovii, telina, patrunjelul se curata si se taie in bucati mici (rondele ori cubulete).
Etapa 2
7 Min
Se soteaza putin legumele (4-5 minute), apoi se acopera cu apa.
Etapa 3
20 Min
Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.
Etapa 4
5 Min
Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.
Etapa 5
5 Min
Dupa ce au fiert legumele se adauga sfecla din borcan (sau sfecla mica data prin razatoare), o lingura de MAGGI Bors cu legume si carnea fiarta.
Etapa 6
3 Min
Se lasa sa dea un clocot, apoi se indeparteaza de pe foc.
Etapa 7
2 Min
Adauga smantana inainte de servire si patrunjel verde.
Etapa 8
1 Min
Se adauga sare si piper dupa gust, doar daca este nevoie.
Comenteaza 0