Bors de peste
54Min
Intermediar
1 kg
Peste
240 g
Ceapa
250 g
Telina
1 legatura
Patrunjel proaspat
122 g
Morcov
240 g
Ardei gras
50 ml
Ulei de masline
200 g
Rosii la conserva
20 g
1 legatura
Leustean
1 lingurita
Sare
3 l
Apa
50 g
Orez alb
.
Valoare nutritionala
Energie
301.48 kcal
Carbohidrați
14.25 g
Proteină
26.22 g
grăsimi
14.64 g
Informatie per portie
Instructiuni
54 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se pun la fiert legumele: morcovul rondele, ceapa tocata, ardeiul felii, telina cuburi si patrunjelul, impreuna cu uleiul de masline.
Etapa 2
3 Min
Se adauga orezul si patrunjelul.
Etapa 3
2 Min
Cand totul a fiert, se adauga rosiile in conserva.
Etapa 4
15 Min
Se spala si se curata in prealabil bucatile sau capurile de peste.
Etapa 5
4 Min
In ciorba se adauga MAGGI Bors Legume, sare dupa gust si bucatile de peste.
Etapa 6
20 Min
Ciorba se pune la fiert, iar la final se adauga leusteanul tocat marunt.
Comenteaza 0