Aripioare de pui cu smantana
38Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
766.64 kcal
Proteină
33.48 g
Carbohidrați
17.49 g
grăsimi
62.37 g
Informatie per portie
Instructiuni
38 Minutes
Etapa 1
15 Min
Se prajesc aripioarele in ulei incins. Se scot pe un prosop de hartie pentru a absoarbe uleiul in exces.
Etapa 2
2 Min
Se curata, se spala si se taie marunt ceapa.
Etapa 3
5 Min
Se caleste ceapa in uleiul ramas de la aripioare, apoi se adauga faina si se amesteca.
Etapa 4
1 Min
Se toarna un pahar de apa si se amesteca bine.
Etapa 5
3 Min
Se adauga smantana si se condimenteaza cu MAGGI Felul Doi Legume si cu piper.
Etapa 6
7 Min
Se lasa sa dea in clocot, apoi se adauga aripioarele prajite.
Etapa 7
5 Min
Se lasa pe foc mic pana se ingroasa sosul.
Comenteaza 0