Pui la wok cu ananas, miere si ardei iute

Ingrediente

  • 3 bucati de pulpe dezosate de pui
  • 100g de compot de ananas
  • 2 linguri de soia
  • 1 lingurita de miere
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume

Metoda de preparare: fierbere

Dificultate: mediu

Timp de preparare: sub 30 minute

Numar de portii: 2

Specific: indian

Valori nutritionale: 365 kcal/ portie

Te simti: entuziasmat/a, curajoasa / curajos, visatoare / visator, provocatoare / provocator

Ocazii speciale: petreceri

Mod de preparare

Autentificarea este obligatorie pentru a putea vota.

  1. Pulpele se taie in fasii si se arunca in wok, in uleiul incins.
  2. Se adauga repede ceapa taiata in bucati mari si ardeiul iute taiat in rondele.
  3. Ananasul trebuie sa ajunga imediat in wok, la fel mierea, lingurita de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume si o ceasca din sucul ananasului.
  4. In doua minute la foc mic, sucul va scadea.
  5. Adaugati sosul de soia.
  6. Serviti cu paste din orez sau orez fiert si apoi prajit, impreuna cu un ou batut.

Pofta buna!
Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Pui la wok cu ananas, miere si ardei iute

Autentificarea este obligatorie pentru a putea adauga un comentariu.

Comentarii

Pui cu sos de anghinare Pui grecesc