Amestec sub forma de pudra cu ciuperci uscate si condimente pentru prepararea pastelor Tagliatelle cu ciuperci
faina de grau, amidon din porumb, sare iodata, zer pudra, ulei de floarea soarelui, faina de soia, extract de drojdie, ciuperci deshidratate (Hrib cenusiu 1%, ciuperci Shiitake 1%), ceapa 2%, lactoza, arome, condimente, sirop de zahar caramelizat, proteine din lapte.
per 100g/ml | |
---|---|
Portie | 40 g |
Valoare energetica per 100 g | 1520 kj/361 kcal |
Grasimi per 100 g | 10.1 g |
Grasimi din care acizi saturati per 100 g | 1 g |
Glucide per 100 g | 54.5 g |
Glucide din care zaharuri per 100 g | 7.9 g |
Fibre per 100 g | 3 g |
Proteine per 100 g | 11.1 g |
Sare per 100 g | 10.7 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
telina |
da
|
Poate contine | - No Values |
ou |
da
|
Poate contine | - No Values |
N/A - nu este specificat
Nu - potrivit retetei, niciun aditiv
Da - potrivit retetei, cu aditiv
Ai nevoie de:
- 250g paste tagliatelle
- 250ml apa
- 1-2 linguri de ulei de floarea soarelui
- 150ml smantana de gatit
- 300g ciuperci
- 1-2 catei de usturoi
Mod de preparare:
1. Se prajesc usturoiul pisat si ciupericile taiate felii intr-o oala in 1-2 linguri de ulei de floarea soarelui timp de 2-3 minute la foc mediu.
2. Se dizolva continutul plicului in 250ml de apa calduta, se adauga 150ml de smantana pentru gatit si se amesteca pentru a evita formarea de cocoloase. Adauga amestecul peste ciupercile si usturoiul rumenite si gateste-le timp de 3 minute la foc mediu, amestecand usor.
3. Adauga in sos pastele tagliatelle gatite anterior, amesteca usor si ia oala de pe aragaz. Se seveste cu parmezan.