Amestec sub forma de pudra cu rosii uscate si condimente pentru prepararea pastelor penne Arrabbiata
legume deshidratate 44,1% (rosii 35,6%, ceapa), zahar, amidon din porumb, sare iodata, condimente 7,4% (boia de ardei dulce, usturoi 2,7%, patrunjel frunze, oregano 0,5%, piper alb, rozmarin, dafin frunze), amidon din cartofi, extract de drojdie, ulei de floarea soarelui, aroma.
per 100g/ml | |
---|---|
Portie | 34 g |
Valoare energetica per 100 g | 1408 kj/334 kcal |
Grasimi per 100 g | 4.7 g |
Grasimi din care acizi saturati per 100 g | 0.4 g |
Glucide per 100 g | 58.1 g |
Glucide din care zaharuri per 100 g | 33.3 g |
Fibre per 100 g | 10.4 g |
Proteine per 100 g | 9.4 g |
Sare peste 100 g | 8.2 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
telina |
da
|
Poate contine | - No Values |
ou |
da
|
Poate contine | - No Values |
gluten |
da
|
Poate contine | - No Values |
lapte |
da
|
Poate contine | - No Values |
soia |
da
|
Poate contine | - No Values |
N/A - nu este specificat
Nu - potrivit retetei, niciun aditiv
Da - potrivit retetei, cu aditiv
Ai nevoie de:
- 250g paste penne
- 250ml apa
- 1-2 linguri de ulei de floarea soarelui
- 1 ardei gras
- 1/2 ardei iute
- 1-2 catei de usturoi
Mod de preparare:
1. Feliaza in inele ardeiul iute curatat de seminte, taie ardeiul gras in bucatele mai lungi si piseaza usturoiul.
2. Prajeste ardeii si usturoiul intr-o oala, in 1-2 linguri de ulei de floarea soarelui, timp de 1-2 minute. DIzolva continutul plicului in 250ml apa, adauga amestecul peste legumele prajite si lasa sa fiarba timp de 5 minute la foc mediu, amestecand usor.
3. Adauga in sos pastele penne gatite anterior, ia oala de pe aragaz si amesteca usor pana cand sosul este bine omogenizat.