Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI IDEEA ZILEI Pui Fraged Picant 28g

1
.

Informatii produs

MAGGI IDEEA ZILEI Baza pentru pui fraged la punga picant. Produs deshidratat. 28g

.

Ingredientele produsului

Ingrediente: legume deshidratate (cartof, ardei gras roșu 17,7%, ceapă, roșii), amidon din porumb, sare, zahăr, ierburi aromatice 4,0% (pătrunjel frunze, măghiran, busuioc, cimbru), condimente (coriandru semințe, piper negru, ghimbir, boia de ardei iute cayenne), suc concentrat din sfeclă de zahăr, ulei de floarea soarelui, suc concentrat de lămâie, aromă.

Mai multe informatii

.

Valori nutritionale produs

per 100g/ml
Portie 28 g
Valoare energetica per 100 g 1251 kj
Valoare energetica per 100 g 297 kcal
Grasimi per 100 g 4.3 g
Grasimi din care acizi saturati per 100 g 0.6 g
Glucide per 100 g 50.5 g
Glucide din care zaharuri per 100 g 17.8 g
Fibre per 100 g 12.8 g
Proteine per 100 g 7.7 g
Sare per 100 g 12.75 g
Mod de preparare1
.

Alergenii din produs

lapte
da
Poate contine
ou
da
Poate contine
soia
da
Poate contine
telina
da
Poate contine
mustar
da
Poate contine
gluten
da
Poate contine

N/A - nu este specificat
Nu - potrivit retetei, niciun aditiv

Da - potrivit retetei, cu aditiv

.

Caracteristici si beneficii

MAGGI Ideea Zilei Punga pentru cuptor iti aduce laolalta toate ingredientele pe care le cunosti si le-ai fi ales pentru retete de-a dreptul delicioase. Daca ti-e pofta de un pui fraged la cuptor, fie el picant, cu verdeata, sau cu usturoi, MAGGI Ideea Zilei Punga Pentru Cuptor reprezinta o alternativa potrivita pentru cei care au nevoie de ceva gustos si rapid. Iar daca meniul tau este unul vegetarian sau pur si simplu vrei sa gatesti o garnitura delicioasa, MAGGI Cartofi cu usturoi la punga vine in ajutorul tau. Totul doar cu ingrediente pe care le stii din bucataria ta!
.

Mod de preparare

Lista de cumparaturi:

8 ciocanele de pui (aproximativ 1 kg)

Mod de preparare:

  1. Preincalziti cuptorul la 200 °C. Deschideti punga si indepartati banda adeziva rosie. Clema de sigilare se gaseste impaturita in acelasi plic. Puneti ciocanelele de pui si amestecul de condimente in punga.
  2. Inchideti punga, la 6-8 cm de capatul ei, folosind clema de sigilare si amestecati intorcand usor punga pe toate partile, pentru a distribui in mod egal condimentele.
  3. Puneti punga pe tava de copt si asezati tava pe nivelul de mijloc al cuptorului. Tineti cont ca in timpul coacerii punga se umfla si nu trebuie sa atinga peretii sau elementele de incalzire ale cuptorului.
  4. Coaceti timp de 60 minute la 200 °C. Atentie! Cand deschideti punga iese abur fierbinte!
Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10