Mobile Hero

Cea mai buna mancare e cea pe care o prepari chiar tu!

Acum e simplu si rapid sa gatesti cu ingrediente cunoscute. Bazele pentru sos si mixurile de condimente MAGGI Ideea Zilei vin in ajutorul tau cu ingrediente pe care deja le cunosti, atent pregatite.

Alege reteta preferata si ai o masa delicioasa si rapida. Pur si simplu bun!

  • zona de livrare

    Bucatarie, living chiar si dormitor

  • plata

    In like-uri, in laude, in imbratisari

  • contact

    Contacteaza-te si vezi ce ti-ai dori

  • Product 1 Product 1

    Spaghete Bolognese

    Spaghete Bolognese

    INGREDIENTE RETETA:

    • 400g spaghete
    • 300g carne tocata
    • Ulei
    • MAGGI Ideea Zilei – Spaghete Bolognese

    INGREDIENTE PRODUS:

    • Legume si ierburi deshidratate in proportii variabile (rosii, ceapa, usturoi, frunze de patrunjel,
    • Condimente (sare iodata, ardei rosu pudra, oregano, rozmarin, foi de dafin, piper alb).
    • Amidon, sucroza, extract de drojdie, ulei vegetal de floarea soarelui,
    • Poate contine gluten, lapte, oua, soia, telina si peste.

    MOD DE PREPARARE:

    • Se fierb 400g de spaghete in apa cu sare timp de 10 minute.
    • Se calesc 300g carne tocata in putin ulei incins timp de 2 minute.
    • Se amesteca continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei – Spaghete Bolognese cu 300ml apa rece. Se adauga totul peste carnea tocata si se amesteca bine. Se fierbe totul timp de 10 minute si se amesteca des. Se toarna pastele scurse peste sosul pregatit. Nu este nevoie sa se adauge sare, decat daca e cazul. Dureaza 13 minute.
    X
  • Product 2 Product 2

    Spaghete Carbonara

    Spaghete Carbonara

    INGREDIENTE RETETA:

    • 400g spaghete
    • 150g sunca
    • 50g unt
    • MAGGI Ideea Zilei – Spaghete Carbonara

    INGREDIENTE PRODUS:

    • Legume si ierburi deshidratate (ceapa, usturoi, frunze de patrunjel)
    • Condimente (sare iodata, nucsoara, piper alb, oregano)
    • Faina de grau, amidon, pudra de galbenus de ou, pudra de smantana cu adaos de lapte praf degresat, extract de drojdie, grasime de porc cu adaos de antioxidant (extract de rozmarin), arome, colorant (turmenic).
    • Poate contine soia, telina si peste.

    MOD DE PREPARARE:

    • 1. Se fierb 400g de spaghete pret de 10 minute.
    • 2. Se taie 150 g de sunca in felii subtiri si se calesc in putin unt, timp de 2 minute.
    • 3. Se amesteca 300 ml lapte cu 100ml apa si continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei – Spaghete Carbonara. Se adauga totul peste sunca. Se fierbe totul timp de 4 minute si se amesteca. Se toarna pastele fierte si scurse in sosul preparat. Nu este nevoie sa adaugati sare. Dureaza 8 minute.
    X
  • Product 3 Product 3

    Spaghete Milanese

    Spaghete Milanese

    INGREDIENTE RETETA:

    • 400g spaghete
    • 100g sunca
    • 100g ciuperci
    • MAGGI Ideea Zilei – Spaghete Milanese

    INGREDIENTE PRODUS:

    • Legume si ierburi deshidratate (rosii, ceapa, usturoi, frunze de patrunjel)
    • Condimente (pudra de ardei gras rosu, oregano, rozmarin, piper alb, foi de dafin, zahar, sare iodata),
    • Amidon, ulei vegetal de floarea soarelui, extract de drojdie, arome (contin gluten)
    • Poate contine lapte, oua, soia, telina, peste.

    MOD DE PREPARARE:

    • 1. Se fierb 10 minute 400g de spaghete.
    • 2. Se taie in felii subtiri 100g sunca si 100g ciuperci. Se calesc in ulei incins 2 minute.
    • 3. Se amesteca continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei – Spaghete Milanese cu 300 ml apa rece. Se adauga totul peste sunca si ciupercile calite si se amesteca bine. Se fierbe totul timp de 10 minute, amestecand des. Se toarna pastele fierte si scurse peste sosul fierbinte. Nu e nevoie sa adaugati sare. In total dureaza aproximativ 13 minute.
    X
  • Product 7 Product 7

    Pui fraged cu usturoi

    Pui fraged cu usturoi

    INGREDIENTE RETETA:

    • 8 ciocanele de pui
    • MAGGI Ideea Zilei – Pui fraged la punga cu usturoi

    INGREDIENTE PRODUS:

    • Usturoi, legume deshidratate (rosii, cartofi, ceapa, pastarnac, frunze de patrunjel)
    • Amestec de condimente (sare, zahar, piper negru, ghimbir, maghiran, coriandru, turmenic, busuioc, boia de ardei iute)
    • Amidon, ulei vegetal de floarea-soarelui, otet, aroma (contine gluten, soia), concentrat de lamaie.
    • Poate contine urme de lapte, ou, telina si mustar.

    MOD DE PREPARARE:

    • Se pun 8 ciocanele de pui in punga de gatit. Dureaza 3 minute.
    • Se adauga continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei – Pui fraged la punga cu usturoi. Se inchide punga, se amesteca usor, pentru a distribui uniform condimentele, apoi se inteapa punga din loc in loc cu o furculita. Nu se adauga sare, decat daca e necesar. Dureaza aproximativ 2 minute.
    • Se pune punga intr-o tava pentru cuptor si se coace totul timp de 60 de minute, la foc mediu.
    • Pentru o friptura mai crocanta, se taie si se indeparteaza punga cu 10 minute inainte de final.

    Sfat: Pentru a obtine un fel principal cu garnitura dintr-un foc, se pun 4 ciocanele de pui, 500 g cartofi si dovlecei taiati felii.

    X
  • Product 4 Product 4

    Penne Arrabiata

    Penne Arrabiata

    INGREDIENTE RETETA:

    • 400g penne
    • Ceapa
    • Rosii
    • Ulei
    • MAGGI Ideea Zilei – Penne Arrabbiata

    INGREDIENTE PRODUS:

    • Legume si ierburi deshidratate in proportii variabile (rosii, usturoi, ceapa, patrunjel, ardei gras)
    • Condimente (zahar, sare iodata, piper cayenne, busuioc, piper negru, ardei iute, chimen, oregano),
    • Amidon, extract de drojdie, ulei vegetal de floarea soarelui.
    • Poate contine gluten, lapte, oua, soia, telina si peste.

    Sfat: Pentru un gust autentic, se adauga 4-5 ciuperci tocate, in sos.

    MOD DE PREPARARE:

    • Se fierb 400g de penne in apa cu sare timp de 10 minute.
    • Se taie ceapa cubulete si se caleste in putin ulei incins. Se adauga rosii taiate cubulete, se amesteca totul si se caleste timp de 5 minute.
    • Se amesteca continutul pachetului de MAGGI Ideea Zilei – Penne Arrabbiata cu 150 ml de apa rece. Se adauga totul peste ceapa si rosii. Se fierbe totul, la foc mic, amestecand des. Se toarna pastele scurse in sosul preparat. Nu se adauga sare, decat daca este cazul. Nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 minute.
    X
  • Product 5 Product 5

    Cartofi copti cu usturoi

    Cartofi copti cu usturoi

    INGREDIENTE RETETA:

    • 1kg cartofi (marime medie)
    • 50g unt
    • 3-4 catei de usturoi
    • MAGGI Ideea Zilei – Cartofi cu usturoi la punga

    INGREDIENTE PRODUS:

    • Legume deshidratate (usturoi, rosii, cartofi, ceapa)
    • Condimente (sare, boia de ardei rosu, rozmarin, salvie, piper negru, frunze de patrunjel, cimbru, turmenic, boia de ardei iute)
    • Amidon din porumb, zahar, concentrat de lamaie, ulei vegetal de floarea-soarelui, aroma (conține gluten, soia)
    • Produsul poate conține urme de ou, lapte, țelină și muștar.

    Sfat: Dupa ce se scot cartofii din punga, se taie pe din doua, apoi se toarna peste ei cateva linguri de crema de branza, bacon si ceapa verde taiate marunt. Atentie, cartofii sunt foarte fierbinti!

    MOD DE PREPARARE:

    • Se spala cartofii, se cresteaza din loc in loc pana la jumatate si se pun in punga pentru gatit (cu tot cu coaja), cu unt si usturoi. Dureaza 8 minute.
    • Se adauga continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei – Cartofi cu usturoi la punga. Se inchide punga, se amesteca usor pentru a distribui uniform condimentele, apoi se inteapa punga din loc in loc, cu o furculita. Nu se adauga sare, decat daca este cazul. Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 2 minute.
    • Se asaza punga intr-o tava pentru cuptor si se coace totul la foc mediu (180 grade) timp de 50 de minute. Pentru a obtine cartofi cu o crusta delicioasa, se taie si se indeparteaza punga cu 10 minute inainte de finalul coptului.
    X
  • Product 6 Product 6

    Pui fraged cu verdeata

    Pui fraged cu verdeata

    INGREDIENTE RETETA:

    • 8 ciocanele de pui
    • MAGGI Ideea Zilei – Pui fraged la punga cu verdeata

    INGREDIENTE PRODUS:

    • Legume deshidratate (cartofi, rosii, ceapa, pastarnac, ghimbir), condimente (sare, boia de ardei rosu, usturoi, zahar, coriandru, oregano, maghiran, busuioc, cimbru, piper negru, turmenic, boia de ardei iute)
    • Amidon, ulei vegetal de floarea soarelui, frunze de patrunjel, suc concentrat de lamaie, arome.
    • Poate contine urme de gluten, lapte, ou, soia, telina si mustar.

    MOD DE PREPARARE:

    • Se pun 8 ciocanele de pui in punga de gatit. Dureaza aproximativ 3 minute.
    • Se adauga continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei – Pui fraged la punga cu verdeata. Se inchide punga, se amesteca usor pentru a distribui uniform condimentele, apoi se inteapa punga din loc in loc, cu o furculita. Nu se adauga sare, decat daca de cazul. Dureaza 2 minute.
    • Se pune punga intr-o tava pentru cuptor si se coace totul timp de 60 de minute, la foc mic.
    • Pentru o friptura mai crocanta, se taie si se indeparteaza punga cu 10 minute inainte de final.
    X
  • Product 8 Product 8

    Pui fraged la punga picant

    Pui fraged picant

    INGREDIENTE RETETA:

    • 8 ciocanele de pui
    • MAGGI Ideea Zilei – Pui fraged la punga picant

    INGREDIENTE PRODUS:

    • Legume deshidratate (cartofi, rosii, ceapa, frunze de patrunjel, sfecla rosie),
    • Condimente in proportii variabile (sare, zahar, boia de ardei rosu, maghiran, coriandru, busuioc, piper negru, ghimbir, cimbru, boia de ardei iute, usturoi)
    • Arome (contin gluten), amidon, ulei vegetal de floarea-soarelui, suc de lamaie concentrat, otet.
    • Poate contine urme de lapte, ou, soia, telina si mustar.

    MOD DE PREPARARE:

    • Se pun 8 ciocanele de pui (aproximativ 1 kg) in punga de gatit. Dureaza 3 minute.
    • Se adauga continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei – Pui fraged la punga picant. Se inchide punga, se amesteca usor pentru a distribui uniform condimentele, apoi se inteapa punga din loc in loc, cu o furculita. Nu se adauga sare, decat daca de cazul. Dureaza 2 minute.
    • Se pune punga intr-o tava pentru cuptor si se coace totul timp de 60 de minute, la foc mic.
    • Pentru o friptura mai crocanta, se taie si se indeparteaza punga cu 10 minute inainte de final.
    X

REGULAMENTUL CAMPANIEI