Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
80 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
80 din 100
Excelent
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Supliment
adauga la masa
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
12.5g / 16%
Carbohidrați
29g / 38%
grăsimi
15.8g / 46%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Ciorba de perisoare

(3)
69Min
Intermediar

Ingrediente

-
8 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

60  ml
Ulei de floarea soarelui
300  g
Ceapa
70  g
Morcov
200  g
Telina
260  g
Rosii
110  g
Ardei gras
300  g
Carne tocata de pui
150  g
Orez
1 
Ou
1  felie
Paine
15  g
Pasta de tomate
200  ml
Smantana
1  legatura
Leustean
20  ml
Suc de lamaie
2  l
Apa plata
100  g
Pastarnac

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
307.26 kcal
Proteină
12.5 g
Carbohidrați
28.95 g
grăsimi
15.78 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

69 Minutes
Etapa 1
15 Min
Doua din cele trei cepe, morcovul, ardeiul gras si telina se taie cubulete si se pun la calit in ulei, intr-o oala.
Etapa 2
30 Min
Dupa ce s-au calit legumele, se adauga apa peste acestea si se lasa la fiert.
Etapa 3
15 Min
Intre timp, se fac perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul, oul, cea de-a treia ceapa tocata marunt, felia de paine inmuiata in apa si o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Legume. Compozitia se modeleaza apoi in forma de bilute de marimea unei nuci.
Etapa 4
5 Min
Cand apa incepe sa fiarba, se adauga perisoarele impreuna cu o lingurita de MAGGI Bors cu Legume, rosiile taiate cubulete si pasta de tomate.
Etapa 5
4 Min
La final, se adauga zeama de lamaie, leusteanul tocat marunt impreuna cu smantana amestecata cu un polonic de ciorba.
Ciorba de perisoare

Etapa 1 de 5

Doua din cele trei cepe, morcovul, ardeiul gras si telina se taie cubulete si se pun la calit in ulei, intr-o oala.

Ciorba de perisoare

Etapa 2 de 5

Dupa ce s-au calit legumele, se adauga apa peste acestea si se lasa la fiert.

Ciorba de perisoare

Etapa 3 de 5

Intre timp, se fac perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul, oul, cea de-a treia ceapa tocata marunt, felia de paine inmuiata in apa si o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Legume. Compozitia se modeleaza apoi in forma de bilute de marimea unei nuci.

Ciorba de perisoare

Etapa 4 de 5

Cand apa incepe sa fiarba, se adauga perisoarele impreuna cu o lingurita de MAGGI Bors cu Legume, rosiile taiate cubulete si pasta de tomate.

Ciorba de perisoare

Etapa 5 de 5

La final, se adauga zeama de lamaie, leusteanul tocat marunt impreuna cu smantana amestecata cu un polonic de ciorba.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Evaluare generală

Average: 5 (1 vote)

Anonim (neverificat) Vin, 12/11/2020 - 20:57 CET
Este o recenzie utilă?

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele afișate în imagine.
Vă rugăm să completați câmpul captcha