Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie in doua.
Etapa 2
5 Min
Se scobesc galbenusurile si se pun intr-un castron unde se piseaza apoi se amesteca cu unt si o lingurita de mustar.
Etapa 3
5 Min
Cand compozitia de oua este omogena se adauga pateul de ficat si MAGGI Secretul Gustului Legume si se amesteca bine.
Etapa 4
10 Min
Umple jumatatile de albusuri fierte cu amestecul obtinut si se aseaza pe un platou.
Etapa 5
1 Min
Se orneaza cu patrunjel verde
Etapa 1
de
5
Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie in doua.
Etapa 2
de
5
Se scobesc galbenusurile si se pun intr-un castron unde se piseaza apoi se amesteca cu unt si o lingurita de mustar.
Etapa 3
de
5
Cand compozitia de oua este omogena se adauga pateul de ficat si MAGGI Secretul Gustului Legume si se amesteca bine.
Etapa 4
de
5
Umple jumatatile de albusuri fierte cu amestecul obtinut si se aseaza pe un platou.
Etapa 5
de
5
Se orneaza cu patrunjel verde
Reteta in format PDF
Distribuie către prieteni
Activați link-uri
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici
Super bune