Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Se prajeste intr-o oala pieptul de pui taiat cubulete in 1-2 linguri de ulei de floarea soarelui, la foc mediu, timp de 3-4 minute, amestecand din cand in cand.
Etapa 2
2 Min
Se adauga ciupercile feliate, usturoiul pisat, orezul si se prajesc impreuna inca 1-2 minute amestecand continuu. Se dizolva continutul plicului in 600ml de apa calduta si se adauga amestecul treptat in oala, astfel incat orezul sa fie acoperit tot timpul.
Etapa 3
20 Min
Gateste la foc mic timp de 17-19 minute si lasa pentru 2 minute oala acoperita. Adauga parmezan dupa preferinte.
Etapa 1
de
3
:
Ulei, file de pui
Se prajeste intr-o oala pieptul de pui taiat cubulete in 1-2 linguri de ulei de floarea soarelui, la foc mediu, timp de 3-4 minute, amestecand din cand in cand.
Etapa 2
de
3
:
Usturoi, ciuperci, orez
Se adauga ciupercile feliate, usturoiul pisat, orezul si se prajesc impreuna inca 1-2 minute amestecand continuu. Se dizolva continutul plicului in 600ml de apa calduta si se adauga amestecul treptat in oala, astfel incat orezul sa fie acoperit tot timpul.
Etapa 3
de
3
Gateste la foc mic timp de 17-19 minute si lasa pentru 2 minute oala acoperita. Adauga parmezan dupa preferinte.
Reteta in format PDF
Distribuie către prieteni
Activați link-uri
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici