Ciorba de perisoare cu smantana

Ingrediente

  • 300g de carne tocata
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 3 rosii
  • 1 bucata de ardei
  • 150g de orez
  • 1 bucata de paine
  • 3 legaturi de ulei
  • 1 lingurita de MAGGI Bors cu legume
  • 1 lingurita de MAGGI Secretul Gustului Legume
  • 1 legatura de pasta de tomate
  • 200ml de smantana
  • 1 legatura de leustean
  • 1 ou

Autor:

Metoda de preparare: fierbere

Dificultate: Usor

Timp de preparare: peste 60 minute

Numar de portii: 8

Specific: romanesc

Valori nutritionale: 360 kcal/portie

Ocazii speciale: Paste, Craciun, Revelion, picnic / aer liber

Mod de preparare

Autentificarea este obligatorie pentru a putea vota.

  1. Doua cepe, morcovul, ardeiul gras, gogosarul, telina se taie cubulete si se calesc in ulei.
  2. Apoi, se adauga 4 litri de apa si se da in fiert.
  3. Intre timp se fac perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul, oul, ceapa tocata marunt, felia de paine inmuiata in apa si se fac bilutele.
  4. Se pun in ciorba adaugand si MAGGI Bors cu legume, MAGGI Secretul Gustului Legume, rosiile date pe razatoare si pasta de tomate.
  5. Cand este gata se adauga leusteanul tocat marunt si smantana amestecata cu un polonic din ciorba.
  6. Daca este nevoie, se adauga sare.

Pofta buna!
Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Ciorba de perisoare cu smantana

Autentificarea este obligatorie pentru a putea adauga un comentariu.

Comentarii

Ciorba de perisoare din vita si porc Ciorba de salata cu fasole boabe