Ciorba de perisoare cu smantana

Ingrediente

  • 300g de carne tocata
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 3 rosii
  • 1 bucata de ardei
  • 150g de orez
  • 1 bucata de paine
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de MAGGI Bors cu legume
  • 1 lingurita de MAGGI Secretul Gustului Legume
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 200ml de smantana
  • 1 legatura de leustean
  • 1 ou
  • 1 gogosar

Autor:

Metoda de preparare: fierbere

Dificultate: Usor

Timp de preparare: peste 60 minute

Numar de portii: 8

Specific: romanesc

Valori nutritionale: 360 kcal/portie

Ocazii speciale: Paste, Craciun, Revelion, picnic / aer liber

Mod de preparare

Autentificarea este obligatorie pentru a putea vota.

  1. Doua din cele trei cepe, morcovul, ardeiul gras, gogosarul si telina se taie cubulete si se pun la calit in ulei, intr-o oala.
  2. Dupa ce s-au calit legumele, se adauga 4 l de apa peste acestea si se lasa la fiert.
  3. Intre timp, se fac perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul, oul, cea de-a treia ceapa tocata marunt, felia de paine inmuiata in apa si o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Legume. Compozitia se modeleaza apoi in forma de bilute de marimea unei nuci.
  4. Cand apa incepe sa fiarba, se adauga perisoarele impreuna cu o lingurita de MAGGI Bors cu Legume, rosiile date prin razatoare si pasta de tomate.
  5. La final, se adauga leusteanul tocat marunt impreuna cu smantana amestecata cu un polonic de ciorba.
Se adauga sare doar daca este nevoie, dupa gust!

Pofta buna!
Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Ciorba de perisoare cu smantana

Autentificarea este obligatorie pentru a putea adauga un comentariu.

Comentarii

Ciorba de perisoare din vita si porc Ciorba de salata cu fasole boabe