Ciorba de fasole verde cu morcov si conopida

Ingrediente

  • 1 cana de fasole verde pastai
  • 1 conopida
  • 1 morcov
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 bucata de ceapa mica
  • 1 lingura de ulei
  • ½ legatura de tarhon
  • ½ legatura de patrunjel
  • 1 lingura de MAGGI Secretul Gustului Intensavor
  • sare dupa gust

Autor:

Metoda de preparare: fierbere

Timp de preparare: sub 60 minute

Te simti: fericit/a, indragostit/a, sensibil/a, jucaus/a

Mod de preparare

Autentificarea este obligatorie pentru a putea vota.

  1. Spalati si curatati legumele.
  2. Se toaca ceapa, morcovul, radacina de pastarnac. Se desfac buchetelele de conopida si se taie fasolea in bucati mai mici. 
  3. Se pune in cratita o lingura de ulei in care se adauga ceapa care se caleste putin. Se adauga apoi morcovul si pastarnacul tocat, se calesc foarte putin.
  4. Adaugati fasolea si adaugti apa peste ele cat sa le acopere si sa formeze ciorbita. Se adauga MAGGI Secretul Gustului Intensavor si, daca mai este cazul, si sare.
  5. Cand fasolea a inceput sa clocoteasca, adaugati conopida si mai lasati sa fiarba 20 de minute, in functie de intensitatea focului.
  6. Se adauga tarhonul si patrunjelul tocat.
  7. Daca nu doriti sa adaugai ulei in ciorbita, puneti legumele in succesiunea aratata mai sus si le lasati sa fiarba, apoi adaugati tarhonul si patrunjelul.

Pofta buna!
Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Ciorba de fasole verde cu morcov si conopida
Reteta testata

Autentificarea este obligatorie pentru a putea adauga un comentariu.

Comentarii

Supa crema de rosii cu busuioc Supa de conopida cu mazare si bors