Cartofi copti cu usturoi la punga

Ingrediente

  • 1kg de cartofi
  • 100g de unt
  • 3 catei de usturoi
  • MAGGI Ideea Zilei Cartofi copti cu usturoi la punga

Metoda de preparare: cuptor

Dificultate: mediu

Timp de preparare: peste 60 minute

Numar de portii: 4

Specific: romanesc

Valori nutritionale: 285 kcal/portie

Te simti: sensibil/a, rasfatat/a, relaxat/a

Ocazii speciale: Craciun, petreceri

Mod de preparare

Autentificarea este obligatorie pentru a putea vota.

  1. Spalati cartofii, crestati-i din loc in loc pana la jumatate si puneti-i in punga pentru gatit (cu coaja) impreuna cu unt si usturoi.
  2. Adaugati continutul pachetului MAGGI Ideea Zilei Cartofi copti cu usturoi la punga.
  3. Inchideti punga si agitati-o usor. Nu adaugati sare decat daca este necesar.
  4. Asezati punga intr-o tava pentru cuptor si coaceti totul timp de 60 de minute la foc mediu (200 grade C).
  5. Pentru cartofi intr-o crusta delicioasa taiati si indepartati punga cu 10 minute inainte de final.

In loc de unt, puteti folosi margarina sau ulei vegetal.

Pofta buna!
Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Cartofi copti cu usturoi la punga

Autentificarea este obligatorie pentru a putea adauga un comentariu.

Comentarii

Ficatei de pui pane cu piure de cartofi Cartofi cu carnati