Bors de ciuperci

Ingrediente

  • 2l de apa
  • 250g de ciuperci
  • 1 bucata de pastarnac
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 telina
  • 50g de MAGGI Bors
  • 1 ceapa
  • 60g de orez
  • 1 legatura de leustean
  • 10g de MAGGI Secretul Gustului Legume

Autor:

Metoda de preparare: fierbere

Dificultate: Mediu

Timp de preparare: sub 60 minute

Numar de portii: 4

Specific: romanesc, mediteranean

Valori nutritionale: 77 kcal/portie

de post, vegetarian

Te simti: fericit/a, entuziasmat/a, indragostit/a, curajoasa / curajos, linistit/a, frumoasa / frumos, sensibil/a, visatoare / visator, jucaus/a

Ocazii speciale: Paste, Craciun, petreceri

Mod de preparare

Autentificarea este obligatorie pentru a putea vota.

  1. Pastarnacul, patrunjelul, telina, morcovii si ceapa se curata, se toaca si se pun la fiert cu 2 l de apa si MAGGI Secretul Gustului Legume.
  2. Cand legumele sunt pe jumatate fierte, se adauga ciupercile taiate felii.
  3. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se pune MAGGI Bors cu legume si orezul.
  4. Se mai lasa cateva minute pe foc, apoi se adauga leusteanul si se serveste.

Pofta buna!
Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Bors de ciuperci

Autentificarea este obligatorie pentru a putea adauga un comentariu.

Comentarii

Fasole cu zeama Bors de fasole