Aripioare fragede la punga

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pui
  • 1 plic de Maggi Ideea Zilei Aripioare fragede la punga

Metoda de preparare: cuptor

Dificultate: usor

Timp de preparare: aprox. 60 minute

Numar de portii: 4

Mod de preparare

Autentificarea este obligatorie pentru a putea vota.

  1. Aripioarele de pui se pun in punga speciala de la Maggi Ideea Zilei Aripioare fragede la punga.
  2. Adaugati condimentele din plic.
  3. Inchideti punga, intepati-o din loc in loc cu o furculita sau scobitoare si lasati-o la cuptor timp de 50 de minute.

Pofta buna!
Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Aripioare fragede la punga

Autentificarea este obligatorie pentru a putea adauga un comentariu.

Comentarii

Piftie din carne de porc Mancare de linte cu kaizer